Kyl kai te kaikki olette kuullu, et jos tyäpöytä o täyn ja sekasi, ni ajatellaa, et onk pöyrähaltia pää yht sekasi? Mut jos pöytä o tyhjä, ni mitä o siäl pääs? No täytyy ny kai sannoo et mun pöytäni o ainaki täyn.
  Ja ko tua Taapermanni Tommiki sannoo,et kaikkii ovvii täytys tempoo ja ravotel, nin olen minäki kaikellaist kokeillu.
  Jottai ny näytänki.Varotuksen sana sevverra, et färit voi valehrel, selvii oli kaikki kuvaajaa myäre, mut silti kuvat ei iha välttämäti ol selvii...
  

1369540.jpg


  Joskus funteerasi, et kaikkei huushollei seinäl roikkuu ainaki yks kanavatyä, ni sit määki tein tuan flika istumaa laituril. Raamit se sit sai ja siin se ny roikkuu ninko hantuuki naulas.

1369535.jpg Roikkuu  mun seinil jottai muutaki. Noit vesifärei kans ole vähä sutinu. Tämä "Auringonlasku" o tehty aika synkäs elämätilantees. Parisuhre oli menos kohti loppuus, ja ero siit sit tuliki. Sit jälkeepäin tulin laskeneeks nua korret,mitä siin eres o,-ja niit oli jostai syyst tullu yht mont ko oli yhteisii vuasiiki ollu.

1369529.jpg Ja ko kerra kaikkii täytyy kokkeil, ni tiffany kursseil menin kans. sev verra siäl sit kävi, et enkeleit tuli tehtyy pojil ja piänel kummipojal suajelusenkeleiks. Itte pirin tuan ensimmäisen harjotustyän. Mut siihe jäi tiffany, ei ollu nin paljoo mu juttuni.

1369548.jpg


 Tua turkoosi läjä tosa soffal o tillukkaat. Sit ko mää innostu, ja tarvet o, ni noit tullee sit ninko karvaköyt. Samal niit sit vääntää ko televisioo vahtii.
Nua sukat mennee Susannal.

1369512.jpg


 

1369511.jpg Sit noit tuukei ole merkannu eräänki. Tämä o yks mu suasikeistani. Sen takia ko se oli nin tyän ja tuskan takan tehr noit solmupistoi.Koko tyä o solmupistoil,linnusilmil ja ketjupistoil tehty. Lanka pakkas olemaa ens alkuu ain krympys, ennenko alko sujumaa. Ny e tahro malttaa pistää sitä pöyräl ko joku kumminki präkkää kaffees kans ja ne fläkit o vaikeit saar pois.

1369544.jpg


Mul o yks hyvä ystäväpariskunta ( on niit muitaki) jonka mies tekee ryijyn talves.Ko talvel ei kuulemma tahro ol muut tekemist.Heil on sit kertyny ylimääräsii lankoi, ja ko ne o valmiit pätkii,ni lykkäsivät joskus mul kauheettoman pussin täyn niit pätkii ja sano, et kyl sää niist jottai keksit. No mää menin paikallisseen käsityäliikkeeseen ja ostin pohja kankast. Ny o sit ensimmäinen tyyny tehty niist kaikefärisist lankoist, ja toine o tulos..

1369558.jpgIhmine, eiks ain ol vähä jonkulaine keräilijä. Mullaki o kertyny kaikellaist. Täsä o mun matkamuisto-nukke kaapi. En o lasken kuim mont  noit o,enkä kaikkii ol itte tuanu, ystävät ja "kyläm miähet" niit o kans tullesas tuanu, ja sillai mustanu mua sial misä millonki ovat olleet.

 

1369554.jpg


 Ja sit päästiin asiaan! Nua pikkupullot o kans tuatu ulkomailt, ja ne o kaikki viäl täyn! Samoin ko nua kissapullotki. En eres tiä mimmost litkuu siäl sisäl o, pullon takkii ne o hommattu, ja kaikki erivärisii.

 Kaikennäköst roinaa o nurkki kertyny, mm. hiekkaa o eripualilt maailmaa. Viäl ne o purkeis pysyny,ko ei ol kelit kysyny hiekotushiekkaa. Mut niit o uskomattoma erivärisii, ja eri karkeuksii.


 Tämä o ny kirjotettu suurim piirtei sillai, ko täälpäi puhutaa, ei minust mittää uut Heli Laaksost tul, ja luppaanki ettem mää koskaa ennää...